Dostavljač cveća

Da ulepšate nekome dan, potrebno je samo dva minuta Vašeg vremena!

Koliko puta ste se našli u situaciji da ste zaboravili rođendan drage osobe, godišnjicu ili neki drugi bitan datum, propustili slavu kod kuma, bili odsutni kada vam se prijateljica udavala?! Zahvaljujući poručivanju cveća online i isporuke istog na željenu adresu više nećete osećati krivicu zbog propuštenih/zaboravljenih proslava i značajnih datuma. I ne samo to, imate mogućnost da nekog obradujete (i to bez povoda), a da pritom utrošite samo par minuta vašeg vremena!

U današnjem vremenu kada se tehnologija rapidno razvija, a život teče sve brže, online kupovina je pravo prosvetljenje i olakšanje. Uz samo par poteza na Vašem računaru ili smart telefonu možete obradovati nekoga bilo gde u svetu, ali i sebe. I nemojte na to gledati kao na luksuz, ovaj vid kupovine postaje pravi imperativ za sve nas. Na prvom mestu zbog svoje praktičnosti, uštedi u vremenu ali i u kućnom budžetu.

Kada nam je online kupovina cveća najpotrebnija?

Cvećem možete reći mnogo, preneti emocije, pokloniti deo sebe, skrenuti pažnju, učiniti da negde budete prisutni i ako fizički niste tu.

U toku jedne godine dogodi se pregršt situacija u našim životima, ali i u životima osoba iz našeg okruženja. Tu spadaju svi lepi, oni najdivniji događaji ali i nažalost oni drugi, ne tako prijatni. Neki su iznenadni, neki planski. Naravno da ćete neke od njih propustiti iz najrazličitijih razloga. Zato tu stupa na scenu online kupovina, pošaljite cvetni aranžman i učinite da bar delić Vas bude prisutan.

Naravno tu su i situacije kada ne postoji poseban razlog da biste nekog obradovali, prosto vam tako „padne na pamet“. I za takve stvari koristimo online kupovinu i isporuku cveća na kućnu adresu. Ne treba Vam povod da nekome ulepšate jutro, dan, noć, mesec. Uradite to odmah, na samo klik od Vas, sa bilo kog mesta na planeti. Iz aviona, autobusa, sa odmora, na sastanku, iz kreveta… sa bilo kog smart uređaja.

Kako da izvršite online kupovinu u samo 3 koraka?

1. korak posetite naš sajt www.cvecaradecora.com,

2.korak odaberete aranžman iz kategorije koja Vam odgovara,

3. korak kliknete na dugme Kupi i unesete željenu adresu isporuke cveća. Nakon ova tri koraka ostaje da izaberete način plaćanja i time završavate Vašu online kupovinu.

Aranžiranje buketa, pakovanje i isporuku prepustite nama.

Budite deo svakog bitnog događaja Vama dragih ljudi, pošaljite cvetni aranžman, pokažite osećanja i onda kada fizički niste u mogućnosti ili Vam gust raspored to ne dozvoljava. Isporuku cveća vršimo kada god i gde god vi želite!

Širite ljubav, pokažite emocije!

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se