Buket

1. Rođenje deteta

Najlepša stvar na svetu, zato i nosi prvo mesto na našoj listi. Obradujte ponosne mame, u tim trenucima pažnja im je najpotrebnija. Ako niste u mogućnosti da lično posetite mamu i bebu, poručite aranžman online i nama prepoustite dostavu. Ljubazno osoblje naših porodilišta uvek nam izađe u susret (tu smo već uvežbani :)).
Preporuka: ako želite da budete drugačiji poručite naše specijalizovane aranžmane za toplu dobrodošlicu beba na svet.

Aranžman za rođenje deteta

2. Odbrana diplomskog

Završetak studija predstavlja prekretnicu u životu, prelazak iz bezbrižnog doba u svet odraslih. Već je tradicija da se diplomcima uručuje cveće (posebno nežnijem polu :)). Time im odajemo poštovanje i divljenje, za sav trud koji su godinama ulagali i na kraju uspeli, a u isto vreme dajemo vetar u leđa za predstojeće podvige!
Odaberite buket od kala, kraljevskog ljiljana ili suncokreta.

Cveće za odbranu diplomskog

3. Odlazak u penziju

Još jedna od tranzitnih faza života, dozvolite da se oni koji idu u penziju osećaju i dalje korisnim i važnim. Pokažite im da neko misli na njih i u tim godinama života, iznenadite ih buketom, bombonjerom i dobrom flašom vina.

 

4. Kupovina stana/useljenje – veoma stresna faza u životu svakog pojedinca. Toliko toga treba izabrati, urediti a opet spakovati u ograničen budžet. Poželite dragim ljudima srećno useljenje u novi dom uz naše saksijisko cveće. Tako ćete im uneti dugovočnost i svežinu u životni prostor, a sa druge strane dati skroman doprinos uređenju enterijera.

Aranžman za useljenje

5. Veridba

Događaj koji prethodi svadbi… Bez obzira na to da li se proslavlja intimno ili glamurozno, obradujte buduću mladu buketom svežeg cveća. To ne mora biti grandiozni buket, možete odabrati nešto skomniju varijantu. Buduća mlada će to doživeti kao “probni” bidermajer, možda joj baš Vaš buket pomogne u odabiru cvetne dekoracije za predstojeće venčanje.

Cveće za prosidbu

6. Svadba

Svadbeno veselje je svakako samo za sebe isprepletano cvetnom simbolikom. Ukoliko niste u mogućnosti da odete na svadbu ili venčanje, onda obavezno pošaljite cvetni aranžman, kako i naša kultura nalaže. Odaberite nešto glamurozniju varijantu.

7. Dan majki

Svaka mama zaslužuje pažnju i ljubav, ne samo određenog dana u godini, već svih 365 dana. Za najpožrtvovanije osobe u životima svih nas preporučujemo neki od aranžmana upakovanih u naše elegantne (box) kutije.

8. Krsna slava – cenjen dan u našoj kulturi i religiji. Pažnju smo mu poklonili u nekoliko navrata u ranijim post-ovima. Ukoliko ste ih propustili, potražite.

9. Tužni događaji

U životu se, nažalost, dešavaju i one druge, ne tako lepe stvari. Budite uz svoje bližnje u ovim momentima. Cvećem ćete pokazati saosećajnost, ali i dati znak da ste tu i da pružate podršku i oslonac.

Aranžmani za sahrane

10. Rođendani i godišnjice – završićemo našu listu sa lepim i radosnim događajima. Ništa manje važni, rođendani i godišnjice se tradicionalno obeležavaju i ispoštuju svake godine. Trudite se da budete kreativni u odabiru poklona ali i načina proslave. Birajte različite vrste cveća sa različitom simbolikom. Preporučujemo nežne i romantične fišeke ruža.

Ne zaboravite, cveće otkriva osećanja. Kako na onoj strani koja ga poklanja, tako i na suprotnoj.

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se