Cvećarka

Tajna je u tome što mi volimo cveće i da od njega pravimo magične aranžmane za vas. Vaše zadovoljstvo nam je motiv da budemo uvek još bolji.

Cvećara Decora
Da, da, sve što vi vidite jesu božanstveni aranžmani, prepuni izlozi, efikasna dostava, praktična i korisna web stranica. . . A šta je iza svega toga? Koliko toga treba objediniti, organizovati, upakovati da bi do vas stigli naši finalni proizvodi i usluge, upravo takvi kakvi jesu, skoro pa savršeni!

Moramo biti ponosni i zahvalni na mnogo toga. Na naš tim na prvom mestu. Naš Decora tim, koji je tu zbog Vas čine:

* stručne, vedre i nasmejane devojke vama na usluzi,

* naši vozači koji uvek stižu na pravo mesto i u pravo vreme,

* administracija, vešto skrivana, a zaslužna za sve ono što se mora odraditi, a da vi ni ne znate,

* tim iz nabavke (količine i količine cveća koje se dobavljaju direktno iz Holandije…)

* marketing tim, funkcionalni i vama dopadljiv website, instagram i facebook stranice, svuda smo prisutni.

O da, toliko toga ima, a na kraju vi samo vidite finalni proizvod. Tako i treba da bude, sva ta mašinerija vredno radi svakog dana samo da vi budete zadovoljni sa nama, a samim tim i verni.

Da se vratimo na to zašto smo zaslužili vaše poštovanje i odanost:

1. Prodajna mreža – Cvećare Decora možete pronaći na dve lokacije u gradu. Obe su pristupačne i strateški locirane. Banovo brdo i Centar. Precizne adrese, kontakt podaci, kao i mape lokacija čekaju vas na našem website-u.

Cvećare Decora
2. Asortiman – U našoj obimnoj ponudi pronaći ćete sve što vam je potrebno za važne događaje, voljene osobe, posebne datume… Da vas podsetimo, naš asortiman se sastoji iz kategorija: rezano cveće, posebni aranžmani, bidermajeri, saksijsko cveće, cveće za sahrane i pomene, dekoracija venčanja i automobila, luksuzni aranžmani, kao i biodekoracija.

3. Uslužni servisi – Diskretna i brza dostava cveća. Oni koji su ovu uslugu iskusili kod nas znaju koliko smo dobri u tome. Vaše je samo da odaberete proizvod iz naše online prodavnice, sve ostalo prepustite nama. Organizaciju, prevoz i uručenje. Cveće uvek stigne u prave ruke, na elegantan, profesionalan i diskretan način, uz pomoć našeg tima za efikasnu i brzu dostavu.

4. Stručnost zaposlenih – ljubaznost, stručnost i vedrina. To su glavne vrednosti koje negujemo kod naših zaposlenih. Da li su to momci koji svakodnevno dostavljaju desetine buketa, stručne devojke iz naših cvećara uvek spremne da daju savet ili kreativan predlog…

5. Marketing i prisutnost na društvenim mrežama – zbog vas pratimo trendove, komuniciramo i preko društvenih mreža (Facebook, Instagram). Trudimo se da vam budemo bliži i dostupniji, da otvoreno razgovaramo, primamo vase želje, ispunjavamo ih, prihvatamo kritike, zahvaljujemo se na pohvalama. Savetujemo, pišemo zanimljivosti kroz naše blog ili vlog postove.

Na kraju kada sve saberemo, “prebrojimo” statistiku, računica jeste jasna – mi zaista jesmo jedna od najboljih cvećara u gradu! Zahvaljujući vama i zbog vas.

Da zajedno trajemo još sto godina!

Vaš Decora tim!

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se