Cveće za 8.mart 1

Za ovaj praznik važe ista pravila, kao i za svaki drugi – veličajte žene svakog dana u godini, poštujte i volite. A praznik iskoristite da se lepo zabavite i nešto poklonite.

Srećan Dan žena

Međunarodni dan žena je globalni praznik sa ciljem da proslavi dostignuća žena (bilo socijalna, kulturološka, politička ili ekonomska) i da nas podseti na borbu za ravnopravnost polova. Za ovaj praznik važe ista pravila, kao i za svaki drugi – veličajte žene svakog dana u godini, poštujte i volite. A praznik iskoristite da se lepo zabavite i nešto poklonite.

Želimo da ovim tekstom odamo poštovanje svim ženama. Žena nije lako biti. Majke, sestre, supruge, drugarice, bake, tetke, svaka od njih zaslužuje vašu pažnju i ljubav. Žena kao majka, koja nosi život u sebi, pristupa hrabro porođaju i svim njegovim nedaćama, doji, odgaja i brine. U isto vreme dok je majka ona je i supruga, domaćica, podrška i oslonac. Onda kada postane baka, još uvek je i majka, i dalje brine, i dalje voli, još više nego ranije. Uz sve to ona je drugarica, sestra, radnica, tetka, ujna…

Iskoristite ovaj dana da dodatno ohrabrite i osnažite sve neverovatne i inspirativne žene oko vas. Ukoliko to želite iskazati cvećem, mi imamo sve što vam je potrebno da iznenađenje bude savršeno.

U nekim zemljama cveće je veoma važan simbol proslave. Naprimer, u Rusiji, cveće se smatra velikim i obaveznim darom za posebnu ženu u vašem životu, dok je u Italiji žuta mimoza glavni simbol ovog praznika.

Za ovaj praznik, cveće je svakako pravi izbor. Zar uostalom i sve biljke i cveće postoji da bi žene usrećilo i obradovalo.

Gde i kako mogu poručiti cveće za 8. mart?

Sve cvetne aranžmane i kompletnu ponudu možete pogledati na našem sajtu cvecaradecora.com. Pored stalne ponude, pripremili smo vam i specijalnu kategoriju – posebni cvetni aranžmani, kreirani upravo za Dan žena. Preovlađuju nežni tonovi, pastelne boje, obilje ljubavi i pažnje. Izaberite proizvod i čestitku, obavite plaćanje takođe preko sajta, a sve ostalo prepustite nama. Aranžman će 8. marta stići u prave ruke, u pravom trenutku. Vršimo dostavu cveća na čitavoj teritoriji Beograda. Uz specijalnu ponudu, pripremili smo za vas i dodatne pogodnosti:

Besplatna dostava cveća za uži centar grada za kupovine preko 3000 dinara.

Specijalna ponuda za Dan žena

 

Koji su najbolji cvetovi kao poklon za Dan žena?

Mnogi klasični aranžmani poput korpe ruža, gerbera, ljiljana su popularni darovi. Ove godine ne samo da smo napravili posebne aranžmane za ovu priliku nego smo vam pripremili i specijalne popuste. Na prvom mestu izdvajamo najbolji i na tržištu najatraktvniji poklon, sa cenom koja nikada nije bila pristupačnija (za više informacija kliknite na fotografiju ispod):

 

101 ruža po ceni od 17.000 dinara + besplatna dostava za uži centar grada.

Buket za 8.mart

Očekuju vas i svi topli tonovi cveća upakovanog u elgantne i praktične kutije, aranžmani odabrani i pripremljeni upravo da veličaju snagu žena. Nećete pogrešiti ni ako odaberete: orhideje, mini ruže, frezije, karanfile… Ovakav poklon možete kupiti veoma lako, samo jednim klikom miša ovde. Ne zaboravite i na korpe ispunjene cvećem. I u ovom segmentu smo pripremili iznenađenje – korpa sa 101 ružom po ceni od 19.000 dinara.

 

Svim našim dragim Damama želimo srećan praznik!

Vaša Decora

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se