Dan zaljubljenih

Naravno da se svaka godine pred dolazeći praznik zalažemo da ljubav treba širiti cele godine. Ipak, zašto propustiti priliku za razmenjivanje poklona, nežnosti i pratećih zadovoljstava. Toliko brzo živimo, radimo prekovremeno, od kuće, vikendima, jurimo kroz gradsku gužvu, trčimo po radnjama… Sve manje vremena nalazimo za sebe i ljude oko nas. Mišljenja sam da upravo ovakvi praznici i služe da nas na to podsete. Zastani, odmori, pokloni pažnju, nežnost, ljubav…

Osmilili smo nekoliko lako izvodljivih ideja kojima možete upotpuniti taj romantičan dan. Nazvali smo ih ‘Uradi sam’ ideje

Poruke na kartama – veoma lak, ali efekan predlog. Pronađite u kući stari špil karata. Može biti špil sa kojim ste nekada zajedno igali neku od kartaških igara. Potrebno je da bude kompletan, 52 karte. Ideja je da na svaku od karata napišete šta volite kod vašeg partnera. Pažnja: ovaj poklon možete iskoristiti kako za dame, tako i za muškarce. Kada karte ispunite porukama, treba ih poređati redom koji vi osmislite, a zatim povezati. Svaku od karata izbušite i uvežite ih zajedno. Za vezivanje iskoristite spiraju, metalne alke ili običan rustičan kanap (naša preporuka). Uz ovakvu ljubavnu knjižicu, za dame obavezno uparite i skroman buket cveća. Možete izabrati ovde ili prošetati do neke od naših lokacija.

Putokazi – Napravite pravi mali lavirint iznenađenja za nju ili njega. Kroz stan ili kuću ostavite skrivene poruke koje će dragu osobu voditi kroz prostorije stana, pa možda čak i van njega. Formirajte putokaze u nekoliko etapa, tako da na kraju svake etape dobije poklon kao nagradu za snalaženje i tumačenje putokaza. Kao poklone možete iskoristiti sitnice koje voli, omiljenu bombonjeru, najdraži cvet… Ova igra je sama po sebi dovoljno uzbudljiva i nepredvidiva, te stoga ne morate trošiti velike iznose novca. Od cveća preporučujemo rezano cveće koje ona voli ili neku od biljaka iz porodice sukulenti. Koje biljke tu spadaju pogledajte ovde.

Izložba fotografija – Iako živimo u svetu visoke digitalizacije, izrada fotografija se vraća u modu. Posebno su popularne polaroid fotografije različitih formata. Izradite nekoliko zajedničkih dragih fotografija kako biste od njih napravili pravu malu izložbu. Poređajte ih u obliku srca ili ih jednostavno zakačite na kanap drvenim štipaljkama u boji. Uz izložbu dodajte i neki komad rezanog cveta i slatkiš koji voli.

Poklon za dan zaljubljenih

Ideje za Dan Zaljubljenih sa kojima nećete pogrešiti

Vatromet – Nešto skuplji predlog, ali veoma raskošan. Nađite zgodno, pregledno mesto i pomoć prijatelja prilikom puštanja raketica. Vi se zagrlite i uživajte u bojama i oblicima koje preplavljuju nebo. Ne zaboravite i neki sitan cvet da sakrijete u džep.

Masaža – ne postoji osoba kojoj masaža neće dobro doći. 14. Februara ujutru diskretno ostavite vaučer za masažu na stolu zajedno sa sveže ceđenim sokom ili zakačite na frižider uz zanimljivu poruku.

Raskošni buket u obliku početnog slova njenog imena – poseban i veoma personalizovan poklon. Vi izaberite slovo, mi ga ispunimo cvećem i zelenilom po vašoj želji.

Ime od cveća

Budite kreativni i originalni – izaberite savršen poklon za dan zaljubljenih.

14.februara se obeležava i dan Svetog Trifuna, a još je poznat i kao Dan Vinara i Vinogradara.

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se