Cveće za 8.mart 3

Ukoliko se dvoumite šta biste izabrali kao poklon za 8. mart najvažnijoj ženi ili devojci u svom životu, pokušajte da ga birate u skladu sa njenom ličnošću.
Obradujte svoju lepšu polovinu – izaberite pravi poklon za 8. mart
Ne vole sve pripadnice lepšeg pola parfeme i kozmetičke preparate koje će im neko darovati, jer već imaju svoj odabir istih. Takođe, nije svaka žena očarana neobičnim darovima, te pokloni za nju moraju biti svedeniji, praktičniji i jednostavniji. Kako biste što manje vremena proveli u odabiru, dajemo Vam nekoliko saveta.

Unikatni predmeti

Za ženu ili devojku koja je originalna i kreativna najbolje je poklanjati upravo takve sitnice i „krupnice“. Pokloni za nju mogu se kretati u sferi jedne od umetnosti, te će slika, fotografija, ulaznice za bioskop ili pozorište, ili pak knjiga, biti najbolji izbor. Pripadnica lepšeg pola koju nosi inspiracija ceni sve unikatne predmete, te pokloni za nju treba da budu oni u koje je uloženo mnogo truda pri stvaranju. Tako i sami možete napraviti kutiju za nakit, ogrlicu ili narukvicu, koje će ovakvu damu sigurno obradovati. Kreativna žena voli i sve neobične predmete za kuću, te pokloni za nju mogu biti birani u indijskim šopovima i radnjama prepunih stvari rađenih dekupaž tehnikom. Posebna i svoja, ona će ceniti i jedinstveno upakovan dar, te se potrudite da budete originalni.

Karta za bioskop

Cveće je savršen poklon za 8. mart

Pokloniti cveće znači pokloniti svoju pažnju i ljubav osobi kojoj je upućeno. Bilo da vam je ta ososba partner, prijatelj, majka ili možda sestra, sa cvećem sigurno nećete pogrešiti. Odaberite ono cveće koje, osoba kojoj poklanjate najviše voli i ostavićete je bez teksta. To je vanvremenski poklon koji je i jedan od najvažnijih znakova pažnje. Ujedno to je i pravi poklon za 8. mart, jer sa njim dokazujete koliko vam je stalo do osobe kojoj ste taj poklon namenili. Cvećare nude prekrasne cvetne aranžmane sastavljene od najlepšeg cveća koji ostavljaju bez daha. Izbor je veliki, što vam sigurno garantuje da ćete naći baš ono što se dopada osobi kojoj poklon darujete.

Cveće za 8.mart 4

Garderoba

Svaka žena ima svoj, instančan ukus kada je o oblačenju reč, te pokloni za nju iz sveta mode ponekad mogu predstavljati pravi problem za odabir. Pa i ovo može biti rešenje kada se dvoumite šta joj pokloniti za 8. mart. Ukoliko niste sigurni u veličinu koju nosi, obavezno se uputite u butike koji dozvoljavaju zamenu stvari. I ovde se darovi mogu birati prema ženinoj ličnosti, te savršeni pokloni za nju treba da budu neobična ešarpa ili šal, ukoliko je u pitanju dama sa izgrađenim stilom, ili pak interesantna majica, ukoliko je mlađa osoba po sredi. Bela košulja uvek je dobar izbor za klasiku, dok su upadljive haljine odlične za svaku devojku. Ukoliko ste izuzetno bliski sa ženom koju darujete, pokloni za nju mogu biti i kompleti donjeg veša ili spavaćice i svilene pidžame, ako dobro poznajete stil koji ona voli. U suprotnom, radije birajte proverene stvari.

Praktičan poklon za osmi mart – kozmetika i parfemi

Svaka žena voli da se neguje i lepo miriše, te pokloni za nju uvek mogu biti izabrani iz nepregledne ponude kozmetičkih preparata. Parfemi su stoga i najčešći dar, ali pre svega bi trebalo dobro proveriti i unaokolo ispitati koji je to parfem baš njoj omiljen, kako ne biste došli u situaciju da skupo platite poklon koji ona neće koristiti. Žena uvek obožava kupke, mleka i losione za telo, te pokloni za nju mogu biti baš ove vrste, ali samo ukoliko poznajete njene omiljene mirise i kozmetički brend. Neke od dama više vole prirodnu kozmetiku, dok se druge odlučuju za proverene marke. Šminka je neizostavna u životu svake pripadnice lepšeg pola, te su uvek provereni pokloni za nju senke za oči, maskare, krejoni i puderi, ili pak sitnice u vidu lakova za nokte ili šljaštećeg spreja za telo. Ovakvi pokloni za nju mogu biti i maštovito upakovani, te ih možete kombinovati sa peškirima i neseserima.

Svakako, na kraju je na vama da izaberete baš onaj pravi poklon za 8. mart i da usrećite vašu voljenu osobu.

 

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se