101 ruža

Izaberite savršen poklon za dan zaljubljenih

Poznato je da u februaru svi oni koji su zaljubljeni slave svoj dan, i kako se on približava većina ima dilemu koji poklon za dan zaljubljenih izabrati. Naravno, tokom cele godine treba svojoj voljenoj osobi pokazivati koliko vam znači. Bilo da su u pitanju sitni gestovi ili pokloni. Ali kada je dan zaljubljenih u pitanju, zašto je kreativnim i originalnim poklonom ne bi obradovali?
Bez obzira kojim povodom se poklanja, cveće je idealan poklon koji će oduševiti svaku žensku osobu. Cveće simbolizuje ljubav, pažnju i sa njim jasno pokazujete koliko vam ta osoba znači. Pored tradicionalnih i klasičnih formi, uvek možete uneti i malo kreativnosti i novih ideja i sa cvećem kombinovati i druge sitnice, koje će zajedno ostaviti bez daha osobu kojoj ste poklon namenili.

101 ruža – poklon za dan zaljubljenih sa kojim nećete pogrešiti

Korpa prepuna ruža jarke crvene boje je jedan od onih originalnih poklona kojima pokazujete svu ljubav osobi do koje vam je stalo i pokazujete joj koliko vam znači. Sa crvenom bojom ruža iskazujete svoja strastvena osećanja, dok na primer sa druge strane, nežna roze boja sa sobom nosi poruku nežnosti. Na vama je da izaberete onu pravu. Uz to, bombonjera u obliku srca i šampanjac predstavljaju idealnu kombinaciju koja garantuje da sa takvim poklonom za dan zaljubljenih nećete pogrešiti.

Aranžman za dan zaljubljenih

Kreativnost – buket cveća u obliku sladoleda

Nekada je inspiraciju za poklon zaista teško naći. Ipak trebate da imate na umu da je možete naći u svemu što vas okružuje. Mi vam tako donosimo ovaj predlog koji je u isto vreme i kreativan i originalan.
U cvećari možete odabrati buket cveća koji vam se sviđa, ali i tražiti da se upakuje tako da stabljike cvetova budu uvijene u tamni karton koji je formiran u obliku obrnute kupe, odnosno koji ima oblik korneta za sladoled. Uz, naravno, neku prikladnu mašnicu. Sam buket bi bio upakovan tako da su vidljivi samo cvetovi i kao takav bi podsećao na sladoled. Ovo uopšte nije teško napraviti. Stabljike cvetova se povežu koncem i karton se urola oko njih tako da špic bude na dnu. I uvek možete dodatno dekorisati karton tako da se što vernije dočara izgled korneta. Cvetovi će u ovom slučaju biti kugle sladoleda.
Verujte nam, nećete pogrešiti ako baš ovo bude vaš poklon za dan zaljubljenih.

Buket za dan zaljubljenih

Spakujte kozmetiku na poseban način

Izaberite nekoliko bočica kozmetičkih proizvoda, i upakujte ih na jedinstven način. Izaberite neki poseban ukrasni papir u koji ćete ih urolati, a na krajevima ih vežite mašnicom, tako da poklon dobije izgled bombone. To kombinujte sa buketom ruža i osmeh na licu vaše drage osobe je zagarantovan.

Poklon u kutiji s ružama

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se