Našli smo 25 proizvoda za vas

8 mart - Svetski dan žena! Cveće za dame vašeg života

Širom planete se 8. mart obeležava kao Međunarodni dan žena. To je idealan trenutak za iskazivanje naklonosti prema svim damama u našim životima. U duhu ovog praznika, brojni muškarci tragaju za idealnim darom za svoje supruge, majke ili sestre, pri čemu su buketi cveća za ovaj dan jedan od najčešće biranih poklona.

Ko je cveće za 8 mart da kupite?

Cveće za 8 mart predstavlja najčešće cvetni aranžman napravljen od raznovrsnih vrsta biljaka i cvetova, odabranih prema specifičnim zahtevima i željama klijenata.

Mi u našoj ponudi imamo cvetne aranžmane u boxu sa mini ružom i pratećim zelenilom, već od 700 dinara, ali imamo i buket 101 ruža koji možemo formirati po vašem izboru, ali za čiju cenu je potrebno da nas kontaktirate.

Pored toga, mi u našoj ponudi imamo i druge vrste cveća koje možete pokloniti voljenoj osobi za Dan žena. Tu su cvetni aranžmani ukrašeni lizijantusom ili amarilisom, ali i sa kutijom omiljenog slatkiša ferrero, sve u skladu u dogovoru sa vama.

Možemo aranžirati u korpe ili kutije, a obično ih ukrašujemo različitim zelenilom. Pored njih u aranžman možemo u dogovoru sa vama dodati i omiljeni slatkiš ili bombonjeru.

Naši cvetni aranžmani mogu biti korisni i kao poklon za rođendan, godišnjicu ili venčanje.

Šta je to cvetni aranžman i zašto su popularni poklon za 8 mart?

Cveće i aranžmani od cveća predstavljaju prava umetnička dela, a prave se od raznovrsnih tipova cvetova. Mi naše cvetne aranžmane uređujemo u dogovoru sa vama, a prema specifičnim potrebama i željama.

Ovakve kreacije mogu biti smeštene u korpu ili kutiju po vašem izboru, a obogaćene su različitim biljem. Možete ih koristiti ne samo kao poklon za 8 mart, već i u mnogobrojnim drugim prilikama, poput venčanja, rođendana, godišnjica i drugih značajnih događaja.

Ako vas muči pitanje kome pokloniti šta za 8 mart?

Kao idealan poklon za vašu partnerku možete joj pokloniti ruže za 8 mart, dok je dok je lizijantus savršen izbor za vašu suprugu, odražavajući duboku i istinsku ljubav. Ukoliko tražite idealan cvet za majku ili sestru, kale i ljiljani su odličan izbor, jer oni odražavaju eleganciju, lepotu i nježnost. Za dugogodišnje prijateljstvo, prijateljici možete pokloniti lale ili gerbere, koji simbolizuju vernost, veselost i odanost prijateljstvu, dok je anturijum idealan poklon za koleginice na poslu, jer on oslikava sklad, blagostanje i radost. 

Koja je prava veličina cveća za poklon?

Cveće za 8 mart i cvetni aranžmani kao poklon mogu biti u različitim veličinima, od malih do velikih buketa i aranžmana. Zbog čega je važno da izaberete veličinu koja je usklađena sa vašim željama i mogućnostima. Ukoliko imate želju da impresionirate dragu osobu, razmislite o izboru većeg buketa. S druge strane, ukoliko ste ograničeni budžetom, manji buket bi mogao biti adekvatan izbor.

Koje je vreme isporuke?

Izuzetno je važno da vaš buket cveća bude dostavljen na vreme. Ukoliko se naručivanje odloži, postoji rizik da buket ne stigne do 8. Marta. Zbog toga je važno je da naručite buket na vreme kako bi bili sigurni da će stići i kako bi osoba kojoj je namenjen bila prijatno iznenađena i srećna.

Naša dostavna služba radi svakog dana u nedelji, od 08 časova ujutro pa sve do 22 časa. Trudimo se da izađemo u susret svim vašim potrebama i željama. 

Pozivamo vas da nas slobodno kontaktirate putem telefona ili aplikacija viber i WhatsApp ili jednostavno pošaljite mail u kojem će te napisati svoju želju ili ideju. Mi ćemo se potruditi da napravimo aranžman od najsvežijeg cveća u skladu sa vašom idejom ili željom.

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se