dekoracija stolova

Koji su najbolji cvetni aranzmani za svadbe?

Konačno ste se se odlučili i na taj korak da kažete sudbonosno DA. Čestitamo! Ali vas sad boli glava čim pomislite na sve obaveze i probleme koji vas čekaju u narednom periodu. Uklopiti termin i restoran, obezbediti željeni bend kao muzičku pratnju, naći venčanicu i prstenje, poslati pozivnice… I tako redom, imate utisak da obavezama nema kraja. Još jedno pitanje u nizu koje se nameće je koji su najbolji cvetni aranzmani za svadbe? Želite da vaš poseban dan bude nešto nezaboravno i nesvakidašnje iplanirate da se potrudite oko dekoracije svakog elementa. Kako uklopiti da cvetni aranzmani za svadbe budu dovoljno efektni, a pritom neupadljivi? Kako da se uklope u dekor svečane sale, a da ujedno imaju neku vašu ličnu notu? Evo par saveta i za to…

– Ukoliko nemate neko posebno omiljeno cveće i neke izričite zahteve, izbor cvetnih aranžmana ponekad nije loše prepustiti profesionalcima u cvećari. Budite sigurni da su sa mnogo više iskustva od vas kada je u pitanju svadbena dekoracija.

– Najbolje je birati cveće prema boji same svečane sale, zavesa, stolnjaka, draperija ž sl. Za to ćete morati da konsultujete upravnika sale koje ste rezervisali ž utvrdite kakve su vam sve kombinacije na raspolaganju. Nezaboravite da je vrlo efektna slika kada se aranzmani uklope ž sa mladinim dekorativnim detaljima. Bićete svoj na svome u bilo kom delu sale da se nađete.

– Jedan od ozbiljnijih zahteva koje cvetni aranžmani za svadbu treba da ispune je prihvatljiva cena. Imajte unapred neki plan koliko planirate da izdvojite novca za ovu stavkuž tek na osnovu toga organizujte svoje mogućnosti. Postoje vrlo skupi raskošni aranžmani koje ponekad ne postižu pravi efekat ako se pažljivo ne uklope te na kraju predstavljaju samo bespotrebno bacanje para. Čak i sa skromnijim budžetom je moguće postići željeni efekat ako se sve pažljivo izbalansira u saradnji sa vašom cvećarom.

– Uvek je sezonsko cveće jeftinije i pristupačnije. Čak i da imate strogi plan u glavi što se tiče aranžmana za svadbu, probajte da napravite i neki kompromis i da postignete željeni cilj znatno jeftinije.

Uobičajeno je da se cvetni aran-mani za svadbe svedu na mladin bidremajer, aranžman za mladenacki sto, buketiće za ostale stolove, dekoracija auta u kome će se voziti mladenci, ukrasni portal (vrata, kapija…) gde će se slikati mladenci sa gostima i na taj način praviti upečatljive uspomene. Kako god i šta god da izaberete, cveće je uvek dobar izbor za aranžiranje dekoracije za venčanje jer ne postoji ništa efektnije od prirodnih kreacija cvetova.

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se