Narandžaste ruže

Svaka boja nosi neku posebnu priču sa sobom, pa je zato bitno odabrati pravu. Ruža je kraljica među cvećem, i zato je buket ruža najčešći odabir…

Buket ruža

Cveće se u današnje vreme ne poklanja samo u znak pažnje prema određenoj osobi već predstavlja vid komunikacije. Na ovaj način možete izraziti skrivene misli i poruke. Iz tog razloga postoje mnoge dileme kada je izbor cveća u pitanju, a veliki broj njih odnosi se i na odabir prave boje. Svaka boja nosi neku posebnu priču sa sobom, pa je zato bitno odabrati pravu.

Buket ruža crvene boje

buket crvene ruze 1

Ako želite da nekome iskažete neizmernu ljubav, poštovanje i divljenje, strast i požudu nećete pogrešiti ako izaberete buket ruža crvene boje. Energija koja se šalje ovim cvećem je velika i nije ni čudo što takvi buketi skoro nikada ne nailazi na odbijanje.

Bele ruže

Bele ruže

Belo je boja nežnosti, čistote, nevinosti. Buket ruža bele boje simbolizuje početak nove ljubavi, pa zato nije čudo što se one najčešće nalazi u bidermajerima, kao simbol početka braka. Isto tako bela boja može biti povezana sa poštovanjem, pa se neretko bele ruže kupuju za oproštaj od dragih osoba.

Buket ruža žute boje

Žute ruže

Davno se cveće zute boje tumačilo kao simbol ljubomore, međutim, danas ima drugačije značenje. Žuto simbolizuje radost, dobro raspoloženje, sunce, prijateljstvo, sreću. Kada želite da nekome izmamite široki osmeh na lice, da mu popravite raspoloženje i da ga probudite iz melanholije nećete pogrešiti ako baš ova boja bude Vaš odabir jer buket u žutoj boji sa sigurnošću je za kišni dan.

Buket ruža narandžaste boje

Narandžaste ruže
Narandžasto predstavlja spregu između žute i crvene. Kroz buket ruža narandžaste boje može se izraziti ponos i živahnost. Isto tako može poslužiti za pokazivanje strasti koja nije tako direktna kao sa ružama crvene boje, ali i za pokazivanje simpatija. Bojom breskve, kao jednom od nijansi narandžaste, mogu se iskazati nežnost i prijateljstvo.

 

Buket roze boje

 

Roza ruže

Ovakvim buketom pokazuje se romantičnost. Simbol je mladosti, a isto tako i ženstvenosti i elegancije. Uvek može biti dobar izbor u iskazivanju nežnosti prema dragoj osobi.

 

Buket plavih ruža

 

Plave ruže

Poznato je da je plava boja boja opuštanja, donosi mir a odnosi stres, nervozu, napetost. Ako želite da dragoj osobi rasteretite misli i unesete spokoj sigurno nećete pogrešiti ako joj poklonite bukete ruža plave boje, eto najlepšeg načina da se borite protiv nervoze.

Ruže ljubičaste boje

Ljubičaste ruže

Ljubičasto je kraljevska boja. Često se u buketima koje krase sale za razne svečanosti nalaze ruže ljubičaste boje. Ovo je boja koja simbolizuje dostojanstvo i ponos, uzvišenost i divljenje.

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se