Krsna slava 1

Vreme Krsnih slava se približava, stižu nam na red najveće slave i svako od nas ili slavi slavu ili ide na slavu kod nekoga. Epidemija Kovida 19 nam je sve promenila, stavila je na prvo mesto ono što uvek treba da bude, a to je zdravlje. Ne dozvolimo da kovid 19 napravi od nas neke druge ljude, neke ljude koji mi nismo. Budimo ono što Srbi jesu, narod veliko srca. Čestitajmo slavu svakom našem prijatelju na način na koji bi i mi sami voleli da budemo ispoštovani. Toliko najmanje možemo da učinimo za drage ljude.

Buket za slavu

Cvećara Decora je pripremila posebne cene aranžmana i buketa prilagođene svačijem budžetu kao i svoju službu dostave kako bi na najbrži i najbezbedniji način bili od pomoći Vama u ovim čudnim vremenima.

Izaberite mali znak pažnje za svoje prijatelje i mi ćemo izvršiti dostaviti za vas na željenu adresu.

U skladu sa ovim okolnostima bićemo Vam na usluzi i preko telefona  +381 69 3247429 i chat aplikacija (viber i what’s up) kako bi kreirali ceo paket prilagođen vašim željama.

Budite slobodni da nam pišete ako želite da dodate aranžmanu ili buketu neki dodatni poklon kao što su vino, kafa ili možda bombonjera. Možda to nešto nemamo u ponudi ali imamo radnju u blizini gde možemo to nabaviti za Vas. Omogućićemo Vam da izvršite plaćanje online i samim tim izbegnete svaku vid nepotrebnog kontakta.

Znajte, tu smo za svaku pomoć i asistenciju na poziv daleko od vas.

Posetite naš site www.cvecaradecora.com i uživajte u šarenim bojama cveća. Ako vam se pak nešto svidi ubacite u korpu, ostavite detalje za dostavu i izvršite plaćanje iz svoje fotelje.

Sve dalje prepustite nama. Budite sigurni da ćete dobiti povratnu poruku od domaćina sa lepim rečima oduševljenja kako ste im ulepšali slavski dan.

Vaša Cvećara Decora

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se