Napravite sami cvetni aranžman 3

Neobični cvetni aranžmani su oduvek bili dekorativni element kome se svi dive. Što unikatnije i specifičnije, to jači utisak ostavlja. Cvecara Decora Beograd u svojoj ponudi ima najraznovrsnije cvetne aranzmane a vrlo rado će vam i izaći u susret ako budete želeli da formirate neki po svom izboru. Ako se ipak odlučite da u sopstvenoj režiji osmislite i organizujete jedinstveni ukras a svojoj kreativnosti dali ventil, cvecara Decora Beograd vam predlaže sledeći model. Sve potrebne sastojke možete naći u kući ili nabaviti kod nas.

 

Cvecara vam predlaže aranžman koji će imati centralno mesto u svakom okruženju

Naredni aranžman je jednostavan a ujedno elegantan i efektan. Bilo da je povod svečani ručak ili praznična trpeza, ovakvim ukrasom celokupan doživljaj će biti specijalan. Cvecara Decora Beograd se nada da ćete uživati praveći svoje umetničko deli i danima uživati u komadu prirode u svom prostoru.

Potrebni sastojci: staklena vaza (po mogućstvu četvrtastog oblika i relatinvo plitka), staklena teglica (ne dublja od vaze), osušeni pasulj (u zavisnosti od boje cveta može i kukuruz, suvi grašak, pšenica…), dve vrste kontrastne vrste zelenila, 5 gerbera (koristili smo bele ali nije pravilo), ukrasna trava, malo cvećarske žice.

 

Korak 1 Očistiti svo zrnevlje i poređati u prostoru između vaze i teglice. Napuniti teglicu vodom.

Napravite sami cvetni aranžman 1

 

Korak 2 Dodati zelenilo i poređati ga ravnomerno da se formira oblik male kupole. Pojedine delove slobodno formirajte uz pomoć žice.

Napravite sami cvetni aranžman 2

 

Korak 3 Poređati gerbere. Potrudite se da ih ravnomerno postavite kako se stabljike ne bi videle. Stabljike skratiti do granice vrhova zelenila. Od žice napravite polukrugove koje ćete fiksirati u suprotne uglove vaze. Prateći liniju žice poređajte dugačke listove ukrasne trave.

Napravite sami cvetni aranžman 3

 

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se