Cveće za sahrane

Poklanjanje cveća i cvetnih aranžmana voljenima koji su napustili ovaj svet je velika tradicija. Postoji od kada postoji i svet. Predstavlja Vaš poslednji pozdrav preminulom, pokazuje saosećajnost pokojnikovoj porodici i izražava ona najdublja, a najteža osećanja. Običaj je da se za ovakve vidove ispoljavanja emocija poklanjaju aranžmani u obliku suze ili venca. Značenja i simboli ovih oblika aranžmana su jasni.

Cveće koje, takođe nosi simboliku jeste:

Ljiljani – Ljiljan je cvet koji se najčešće povezuje s pogrebnim uslugama, jer simbolizuju nevinost. Beli ljiljan ima značenje veličanstvenosti i čistote.

Gladiole – Oslikavaju snagu karaktera, iskrenost i snagu. Mogu se pronaći u više različitih boja.

Ruže – Kada suzi ili vencu dodate ruže, znači da ste dodali ljubav – bele ruže iskazuju poštovanje, poniznost, nevinost i mladost. Crvene ruže prenose poštovanje, ljubav i hrabrost. Roze označavaju milost, zahvalnost.

Kale – tradicionalno, bele kale su najadekvatniji cvet koji izražava mir i spokoj.

Osnova svake suze ili venca jeste zelenilo, najčešće grančice zimzelenog drveća.

Suza

Dopustite da Decora osvetli dan kada vam je srce slomljeno

Eksperti iz Cvećara Decora mogu Vam pomoći da pažljivo odaberete adekvatan aranžman koji će izraziti vaše saučešće i saosećajnost na nežan, ali veličanstven način. Tog dana možete prepustiti sve nama, od izbora cveća do same dostave istog. Vršimo dostavu suze ili venca na mesto sahrane u kapelu ili na grobno mesto, neposredno pre početka pomena. Uz odabrani aranžman, tradicija je da uputite i poslednju poruku pokojniku. Mi ćemo je ispisati na trakama koje ćemo uklopiti u aranžman.

Decora vam nudi ogromnu ponudu bezvremenskih cvetnih aranžmana u vidu suza i venaca, ručno urađenih od strane našeg tima. Celokupnu ponudu možete pogledati ovde, ipak ukoliko imate posebnu želju po pitanju veličine i vrste sveća, naravno da ćemo je ispuniti. Običaj je da se na ovakve vrste aranžmana stavlja paran broj cvetova.

Naš najtraženiji proizvod iz ove kategorije jeste venac sačinjen od 100 belih ruža sa dodatkom zimzelenih grančica. U isto vreme i veličanstven i odmeren, bela boja cvetova koja simbolizuje poštovanje, iskrenost…Detaljnije možete pogledati na našoj stranici Sahrane i pomeni pod brojem 081.

Ako ste sprečeni da lično ispratite dragu osobu dostojanstveno i sa poštovanjem možete naručiti željeni venac ili suzu i platiti online preko našeg site-a a mi ćemo dostaviti gde god vi to budete želeli.

Imajte poverenja u nas, dopustite da Vam pomognemo i olakšamo koliko god je u našoj moći.

Iskreno,

Vaše Cvećare Decora

Korpa

placanje
placanje placanje
placanje
placanjeplacanjeplacanje

Ulogujte se